Τι θα έλεγες να γνωριστούμε καλύτερα!

Μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα - αυτή είναι η ιδέα από την οποία ξεκίνησε η Vivre, μια εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου που ξεκίνησε στη Ρουμανία τον Απρίλιο του 2012, προκειμένου να δημιουργήσει έναν online προορισμό για ποιότητα και καλό γούστο. Πώς το κάνουμε αυτό? Ψάχνουμε για προϊόντα που μας εμπνέουν και σου τα προσφέρουμε σε προσιτές τιμές.

Τι κάναμε μέχρι τώρα;

  • Έχουμε συμπληρώσει 6 χρόνια ζωής και είμαστε μία από τις σημαντικότερες εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ευρώπη.
  • Θα μας βρεις σε εννέα χώρες, δηλαδή ... είμαστε στη διάθεση περίπου 100.000.000 Ευρωπαίων πολιτών.
  • Έχουμε παραδώσει περίπου 3.000.000 παραγγελίες.
  • Έχουμε 50.000 προϊόντα στο χαρτοφυλάκιό μας και πολλά από αυτά είναι έτοιμα να βρεθούν στο καλάθι αγορών σου.

Σας περιμένουμε για να γνωριστούμε!

PS: Επειδή μας αρέσει να σε ενημερώνουμε για όλα όσα είναι νέα και όμορφα, λανσάρουμε καθημερινά νέες συλλογές που να σε εμπνέουν. Παρακολούθησε την αρχική σελίδα μας!

Μονίκα Καντογκάν - CEO Vivre Deco

"Κάθε φορά που σκέφτομαι την Vivre, η καρδιά μου φτερουγίζει από χαρά: είναι τέχνη, χαμόγελο και παρ΄όλα αυτά κάτι σοβαρό. Ιδέες και αντικείμενα που μιλάνε, έτσι θα όριζα το design."

Μονίκα Καντογκάν
CEO Vivre Deco

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.