Γίνε ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα για το Black Friday,
εγγράψου στο newsletter! εγγράψου στο newsletter!

Με την εγγραφή δηλώνω ότι συμφωνώ με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις

BLACK FRIDAY: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Μπορεί η γνωστή μέρα της Black Friday να μην ήταν εξ αρχής μια μέρα αφιερωμένη στα ψώνια, αλλά στην οικονομική κρίση της Αμερικής το 1869, σιγά, σιγά, αυτή μετατράπηκε στην πιο γνωστή μέρα μεγάλων εκπτώσεων. Τώρα, η Black Friday σημαδεύει την αρχή της σεζόν για τα ψώνια για τις γιορτές και συνεχίζει να σπάει νέα ρεκόρ κάθε χρόνο.
Επειδή μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θέλουμε να φέρουμε τη χαρά στα σπίτια των πελατών μας, εμείς στη Vivre είμαστε πάντα ένα κομμάτι του παιχνιδιού.

TIPS & TRICKS

Επειδή το καλό γούστο και η ποιότητα είναι στην πρώτη θέση όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των αναγκών όλων των πελατών μας, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε, κάθε χρόνο, την πιο ευχάριστη και εύκολη εμπειρία αγορών.
Επομένως, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες προσφορές, είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά βασικά στοιχεία σχετικά με το μηχανισμό Vivre:

  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο και εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, για να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν για τις προσφορές!
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τη σωστή διεύθυνση αποστολής και ότι έχετε επαληθεύσει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας!
  • Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη περιπέτεια της Black Friday!

Μην ξεχνάς! Μας αρέσουν τα όμορφα και καλοφτιαγμένα πράγματα, και όταν πρόκειται για προϊόντα, κυριαρχούν τρεις έννοιες: ομορφιά, τέχνη, έμπνευση.

BLACK FRIDAY ΣΤΗ VIVRE! - Σε τρεις μέρες (22 – 25 Νοεμβρίου 2018), οι πελάτες μας μπόρεσαν να διαλέξουν πάνω από 40,000 όμορφα προϊόντα από όλο τον κόσμο από 1,000+ προμηθευτές, με εκπώσεις έως και -90%.

OOPS! ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΚΟΜΗ! Black Friday; Τώρα; Δεν είναι ακριβώς η κατάλληλη στιγμή, ΑΛΛΑ μην αφήσεις αυτό να σε αποθαρρύνει! Στη Vivre ΠΑΝΤΑ μπορείς να βρεις όμορφα πράγματα για όλες τις ανάγκες σου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.