Γίνε ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα για το Black Friday,
εγγράψου στο newsletter! εγγράψου στο newsletter!

Με την εγγραφή δηλώνω ότι συμφωνώ με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις

BLACK FRIDAY: ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ;

Η περίφημη μέρα του Black Friday συνδέθηκε αρχικά με την οικονομική κρίση στην Αμερική το 1869, αφετέρου έγινε η δημοφιλέστερη ημέρα εκπτώσεων. Τώρα το Black Friday αντιπρποσωπεύει την έναρξη αγορών της εποχής διακοπών και συνεχίζει να θέτει νέα ρεκόρ κάθε χρόνο!
Επειδή μας αρέσουν τα όμορφα πράγματα και θέλουμε να φέρνουμε χαρά στα σπίτια όλων των πελατών, είμαστε πάντα μέρος του παιχνιδιού.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ BLACK FRIDAY ΤΟΥ 2020

Επειδή το καλό γούστο και η ποιότητα είναι στην πρώτη θέση όταν πρόκειται για την ικανοποίηση των αναγκών όλων των πελατών μας, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε, κάθε χρόνο, την πιο ευχάριστη και εύκολη εμπειρία αγορών.
Επομένως, για να είστε πάντα ενημερωμένοι για τις τελευταίες προσφορές, είναι σημαντικό να γνωρίζετε μερικά βασικά στοιχεία σχετικά με το μηχανισμό Vivre:

  • Δημιουργήστε έναν λογαριασμό στον ιστότοπο και εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο, για να είστε από τους πρώτους που θα μάθουν για τις προσφορές!
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει τη σωστή διεύθυνση αποστολής και ότι έχετε επαληθεύσει όλα τα στοιχεία επικοινωνίας σας!
  • Ετοιμαστείτε για τη μεγάλη περιπέτεια του Black Friday!