Η Εμπειρία Vivre

Επιθυμούμε να σας προσφέρουμε την πιο όμορφη εμπειρία αγορών, έτσι έχουμε ετοιμάσει για εσάς ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που επιλέγονται προσεκτικά από όλο τον κόσμο.

Κατηγορίες: Η Εμπειρία Vivre

Οι καθημερινές συλλογές είναι ενεργές για μια ορισμένη χρονική περίοδο (3 ή 5 μέρες) κατά την οποία μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα που επιλέγονται προσεκτικά από εμάς, η βάση είναι, ιδέες ειδικά δημιουργημένες για εσάς. Τα προϊόντα είναι συχνά διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να επωφεληθείτε από τις προσφορές.

Κατηγορίες: Η Εμπειρία Vivre

Με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο Vivre, θα ενημερωθείτε με όλα τα νέα και τις εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.
Μπορείτε να εγγραφείτε πολύ εύκολα, από τον λογαριασμό πελάτη, στην ενότητα “Δεδομένα λογαριασμού → Οι προτιμήσεις μου”.

Κατηγορίες: Η Εμπειρία Vivre

Μπορείτε να επιλέξετε τη συχνότητα του ενημερωτικού δελτίου απευθείας από τον λογαριασμό πελάτη, μεταβαίνοντας στην ενότητα “Δεδομένα λογαριασμού → Οι προτιμήσεις μου” και σημειώνοντας την παραλλαγή που σας ωφελεί: “Καθημερινή συνδρομή με ενημερωτικά δελτία” ή “Εβδομαδιαία συνδρομή με ενημερωτικά δελτία”.

Κατηγορίες: Η Εμπειρία Vivre

Ναι! Προσκαλέστε τους φίλους σας χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σου πελάτη, ενότητα “Πρόσκληση Φίλων” και στην πρώτη τους παραγγελία θα ανταμειφθείτε με 5 πόντους Vivre που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στις μελλοντικές σας παραγγελίες.

Κατηγορίες: Η Εμπειρία Vivre

Load More

Προς Vivre.gr