Επιστροφή

Έχετε τη δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας, απευθείας από τον λογαριασμό σας στη Vivre, με πρόσβαση στην ενότητα “Επιστροφή”, επιλέγοντας τα κατάλληλα προϊόντα από την εμφανιζόμενη λίστα και συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής.
Μετά την έναρξή της, θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας εκπρόσωπος της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS για να παραλάβει το πακέτο.
Τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα αποσταλούν συσκευασμένα σε ένα συμπαγές πακέτο για να αποφευχθεί η ζημιά,στην ακόλουθη διεύθυνση: Soseaua Giurgiului αριθμός 321, τομέας 4, Βουκουρέστι, έτσι ώστε η επεξεργασία και η πληρωμή τους να γίνουν έγκαιρα.
Τα δεδομένα πρέπει να είναι σωστά, έτσι ώστε η επεξεργασία και η πληρωμή τους να πραγματοποιούνται εγκαίρως.
Για τα προϊόντα στα οποία πραγματοποιήθηκαν μη εξουσιοδοτημένες παρεμβάσεις, εκείνα που εμφανίζουν ίχνη φθοράς ή υπερβολική χρήση, γρατζουνιές, τσιμπήματα, χτυπήματα,μηχανικά σοκ, ηλεκτροσόκ και εκείνων που δεν διαθέτουν αξεσουάρ, διατηρούμε το δικαίωμα να μην τις δεχτούμε.
Η Vivre Deco και οι συνεργάτες του Vivre Marketplace ενδέχεται να προσφέρουν την κάλυψη του κόστους παράδοσης για τα επιστρεφόμενα προϊόντα (ανεξάρτητα από τον λόγο της επιστροφής, εκτός από περιπτώσεις καταχρηστικής επιστροφής) σύμφωνα με τη δική τους πολιτική επιστροφής. Οι όροι επιστροφής παρουσιάζονται στη σελίδα του συνεργάτη, στην ενότητα Επιστροφή και Εγγύηση, στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση κάνοντας κλικ στο όνομα του συνεργάτη από τη σελίδα του προϊόντος που θέλετε να επιστρέψετε. Η ανάκτηση της επιστροφής και η οργάνωση της μεταφοράς διαχειρίζονται από τον συνεργάτη, μαζί με την εταιρεία ταχυμεταφορών με την οποία έχει συνάψει σύμβαση.

Κατηγορίες: Επιστροφή

Για να διασφαλίσουμε ότι τα προϊόντα μας θα φτάσουν με ασφάλεια, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το έντυπο επιστροφής που σας παρέχεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να παρακολουθήσουμε τη διαδικασία των προϊόντων στην αποθήκη και την επεξεργασία τους.
Η επιστροφή των προϊόντων είναι δυνατή και με άλλα μέσα από εκείνα που παρέχει η Vivre, αλλά αποκλειστικά με την ευθύνη και το κόστος δικό σας.

Κατηγορίες: Επιστροφή

Μπορείτε να επιστρέψετε οποιοδήποτε προϊόν δωρεάν εντός το πολύ 14 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του δέματος.

Κατηγορίες: Επιστροφή

Προϊόντα όπως τα εσώρουχα, τα μαγιό ή τα καλλυντικά δεν μπορούν να επιστραφούν, καθώς ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των καταναλωτών εάν έχουν αποσφραγιστεί.

Κατηγορίες: Επιστροφή

Η αξία των επιστραφέντων προϊόντων θα μεταφερθεί στον καθορισμένο τραπεζικό λογαριασμό εντός μέγιστης προθεσμίας 14 ημερών.

Κατηγορίες: Επιστροφή

Load More

Προς Vivre.gr