Ο λογαριασμός μου

Μπορείτε να εγγραφείτε με μερικά απλά βήματα: κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Εγγραφή” και πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής που θέλετε ή μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook, μεταβαίνοντας στην επιλογή “Εγγραφή με το Facebook”.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Σας συνιστούμε, πριν κάνετε μια παραγγελία, να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στη Vivre. Έτσι, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τις παραγγελίες και την περίοδο παράδοσης, καθώς και τη δυνατότητα να ζητήσετε δωρεάν επιστροφή των προϊόντων από τον λογαριασμό σας, να ακυρώσετε παραγγελίες ή να αλλάξετε τον αριθμό των παραγγελθέντων προϊόντων, να αλλάξετε διεύθυνση παράδοσης και λήψη τιμολογίων και αποδείξεων.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο “Σύνδεση” και “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας;” και πληκτρολογήστε το email που καταχωρήσατε. Ένας νέος κωδικός πρόσβασης θα δημιουργηθεί από το σύστημα και θα σταλεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Για να διαγράψετε το λογαριασμό, σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR, σας ζητάμε να μας στείλετε ένα αίτημα για διαγραφή λογαριασμού / προσωπικών δεδομένων στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dpo@vivre.eu.
Το αίτημά σας θα αναληφθεί και θα λυθεί το συντομότερο δυνατό από τους συναδέλφους μας που είναι αρμόδιοι για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Μία πίστωσηισοδυναμεί με 1 Ευρώ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αγορά αγαθών από τη διεύθυνση www.vivre.gr. Μπορείτε να τα δείτε στο λογαριασμό σας, στην ενότητα “Πόντοι Vivre”. Οι πόντοι Vivre απονέμονται επίσης για προϊόντα που πωλούνται και παραδίδονται από τους συνεργάτες μας στο Vivre Marketplace, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο για την αγορά προϊόντων που πωλούνται και παραδίδονται από τη Vivre.

Οι πόντοι μπορούν να αντιπροσωπεύουν έως και το 30% της αξίας μιας παραγγελίας.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Οι πόντοι Vivre έχουν διάρκεια ισχύος 3 μηνών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις επόμενες παραγγελίες που γίνονται αποκλειστικά για την αγορά προϊόντων που πωλούνται και παραδίδονται από τη Vivre. Μπορούν να ληφθούν υπό τις ακόλουθες συνθήκες:
– με την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο θα λάβετε μόνο 6 πόντους Vivre μία φορά;
– για την πρώτη ολοκληρωμένη παραγγελία κάθε φίλου σας, προτεινόμενου από εσάς, θα λάβετε 5 πόντους Vivre;
– για αγορά προϊόντων από το www.vivre.gr, θα λάβετε πόντους Vivre αξίας 3% της τιμής των προϊόντων, αφού πληρώσετε την παραγγελία.

Οι πόντοι μπορούν να αντιπροσωπεύουν έως και 30% της αξίας μιας παραγγελίας.

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Όχι. Κάθε μέλος της κοινότητας Vivre μπορεί να έχει μόνο ένα λογαριασμό. (βλ. 9.1.4.)

Κατηγορίες: Ο λογαριασμός μου

Load More

Προς Vivre.gr