Παιχνίδι Baby Girl Pink

SKU: 1004027
  • απομένουν 3 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 24 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου
Οφέλη:
  • 0.44 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
14 99 34 88 RRP ?
Περιγραφή
Αυτό το πολύχρωμο παιχνίδι είναι ένας σύντροφος παιχνιδιού.
Επίσης, Είναι ιδανικό για την ανακούφιση της έντασης κατά τη διάρκεια του ύπνου, μπορεί να θερμανθεί στο φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα, έως το μέγιστο 800w.
Διατηρεί θερμότητα για 1 ώρα.
Το προϊόν έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές ευρωπαϊκές απαιτήσεις του προτύπου en 71 για την ασφάλεια των παιχνιδιών.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 10 εκ/πλάτος 10 εκ/ύψος 40 εκ
Συνιστάται:
άνω των {ηλικία} ετών
Βάρος:
0,800 Kg
Υλικό:
100% πολυεστέρας, κεχρί και λεβάντα
Χρώμα:
πολύχρωμο
Juguetes BP
Η Juguetes BP είναι μια ισπανική εταιρεία αφιερωμένη στη δημιουργία και εμπορία παιχνιδιών, η οποία ιδρύθηκε το 2010 και βρίσκεται δίπλα στους σημαντικότερους διανομείς ισπανικών παιχνιδιών. Η Juguetes BP έχει βασίσει την ανάπτυξή της στην καινοτομία, την ποιότητα και την υπεύθυνη εξυπηρέτηση. Οι γραμμές μας κυριαρχούν, κυρίως με εκπαιδευτικά παιχνίδια υψηλής ποιότητας. Είμαστε παρόντες, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Ευρώπη, στα καλύτερα σημεία πώλησης, χάρη στην ομάδα πωλήσεών μας. Προς το παρόν, διανέμουμε την Οικολογική Άδεια WWF αποκλειστικά για την Ισπανία και την Πορτογαλία. Επιπλέον, διαθέτουμε τα δικά μας εκπαιδευτικά προϊόντα, τα οποία επιτρέπουν στα μικρά παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.