Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 06 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.09 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
9 99
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
Περιγραφή
Μήκος λεπίδας: 11 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 20 εκ
Βάρος:
0,100 Kg
Υλικό:
inox 13/0
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορούν να πλυθούν σε πλυντήριο πιάτων.
Richardson Sheffield
Η Richardson Sheffield διαμορφώνει την παγκόσμια αγορά μαχαιριών από το 1839. Η Richardson Sheffield φέρει περήφανα τη φήμη ενός κορυφαίου βρετανικού εμπορικού σήματος, του οποίου η αποστολή είναι η δημιουργία ενός όμορφου design, με προϊόντα υψηλής ποιότητας προσβάσιμα σε όλους. Με έδρα το Σέφιλντ της Αγγλίας, έχουν διαμορφώσει το μέλλον της παγκόσμιας αγοράς μαχαιριών με προϊόντα από υλικά υψηλής τεχνολογίας από το 1839. Αυτή η πλούσια κληρονομιά προσφέρει απαράμιλλη εμπειρία και γώση, καθώς και ένα όνομα που είναι συνώνυμο με τον ασυμβίβαστο και ποιοτικό, έξυπνο σχεδιασμό και την τεχνολογική καινοτομία. Η Richardson Sheffield εξελίσσεται συνεχώς για να φέρει τις τελευταίες τάσεις και τη νέα γενιά μαχαιριών στο σπίτι σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.