• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 1.3 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες άνω των 55 ευρώ.
13099
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Περιγραφή
Η βαφή έχει αντοχή εώς και 10 χρόνια.
Ύψος καθίσματος: 45 cm.
Διάμετρος καθίσματος: 40 cm.
Μέγιστο υποστηριζόμενο βάρος: 120 kg.
Αποφύγετε την έκθεση σε άμεσο ηλιακό φως ή σε άσχημες καιρικές συνθήκες.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 55 εκ/πλάτος 42 εκ/ύψος 85 εκ
Βάρος:
7.3 Kg
Υλικό:
σφυρήλατο βαμμένο σίδερο
Χρώμα:
μαύρο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: όχι
  • Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης: όχι
Boriana
Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1999 με το δικό της κεφάλαιο και τη δική της βάση παραγωγής για σφυρήλατο σίδηρο. Από την ίδρυσή της, εργαζόμαστε για τις ξένες και εγχώριες αγορές. Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε προϊόντα σύμφωνα με τον δικό μας κατάλογο και σύμφωνα με το έργο και το σχεδιασμό του πελάτη. Οι πελάτες μας είναι μεμονωμένοι ιδιώτες πελάτες και κατασκευαστικές εταιρείες για μεγάλες τοποθεσίες. Κύρια κατεύθυνση μας είναι ο σχεδιασμός, η παραγωγή και η εγκατάσταση περιφράξεων, πυλών, κιγκλιδωμάτων, βεράντων και σκάλων, μεταλλικών κατασκευών για τέντες με διακοσμητικά στοιχεία από σφυρήλατο σίδερο. Οι τιμές διαμορφώνονται με βάση την πολυπλοκότητα του μοντέλου και του υλικού από το οποίο κατασκευάζεται το προϊόν. Ένας άλλος τομέας είναι τα έπιπλα κήπου και τα αξεσουάρ σπιτιού - παρτέρια, κηροπήγια, κρεμάστρες, σετ τζακιών και άλλα. Οι τιμές είναι σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο. Το κύριο υλικό από το οποίο παράγουμε είναι στερεός σίδηρος με πλαστά στοιχεία. Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται κοίλα προφίλ και έτοιμες λεπτομέρειες. Θέλουμε τα προϊόντα να έχουν ατομική εμφάνιση και καλή ποιότητα.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.