Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 10 Αυγούστου έως 23 Αυγούστου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.1 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
10 99
Περιγραφή
Οι ζαρντινιέρες δεν διαθέτουν οπές αποστράγγισης νερού.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
0,210 Kg
Υλικό:
ξύλο ιτιάς, πλαστικό
Σετ:
1 ζαρντινιέρα με διαστάσεις 30x21xH11 cm
1 ζαρντινιέρα με διαστάσεις 24x18xH9 cm
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Disraeli
Το Disraeli είναι ένα brand που χαρακτηρίζεται από δυναμισμό και δημιουργικότητα, με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε έπιπλα και διακόσμηση. Παρέχοντας συνεχώς εξελισσόμενες πρωτότηπες λύσεις, η Disraeli συμβαδίζει με τις τελευταίες τάσεις του εσωτερικού σχεδιασμού, προσφέροντας σχήματα, χρώματα και υφές τέλεια προσαρμοσμένες σε κάθε τύπο καταναλωτή, κάθε προϊόν φέροντας ένα βαθύ προσωπικό αποτύπωμα. Το πάθος του brand για το σπίτι φαίνεται τόσο στο σχεδιασμό των προϊόντων, όσο και στις λεπτομέρειες,αλλά και στη ιταλική ποιότητα την οποία έχουν αποδείξει με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.