Χαλί για παιχνίδι My Torino Kids Street

SKU: 1043894
Μέγεθος
Οφέλη:
  • 1.67 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
55 99 181 22 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Αυτό το χαλί με τη χαρούμενη και πολύχρωμη εκτύπωση είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια ζωντανή και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα στο παιδικό δωμάτιο.

Το χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμαινόμενα δάπεδα.
Το προϊόν είναι φινιρισμένο χειροποίητα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
120x170 cm (μήκος 170 εκ/πλάτος 170 εκ/ύψος 120 εκ)
Βάρος:
5.9 Kg
Υλικό:
πολυεστἐρας, κάτω μέρος από λάτεξ, πυκνότητα 5152 γρ/τμ, ύψος νημάτων: 5 mm
Μέγεθος χαλιών (cm)
120x170
Σχήμα χαλιού
ορθογώνιο
Μοντέλο χαλιού
εκτύπωση
3D Model / AR (Augumented Reality)
ναι
Έγγραφα
Να καθαρίζεται τακτικά με ηλεκτρική σκούπα.
Πλύσιμο στο χέρι.
Obsession
Η Obsession είναι θυγατρική της οικογενειακής επιχείρησης Lalee, που ιδρύθηκε το 1986. Σήμερα διευθύνεται από τους αδελφούς Shikib, Jawid και Walid Lalee δεύτερης γενιάς. Τα επιτυχημένα μοντέλα χαλιών και η εμπειρία της, σημαίνουν ότι ο όμιλος εταιρειών είναι ένας από τους μεγαλύτερους στον κλάδο στην Ευρώπη. Μια δυναμική περαιτέρω ανάπτυξη των κλασικών αφγανικών προϊόντων μέχρι το σημερινό ατομικό στυλ αποτελεί τη βάση της επιτυχημένης επιχειρηματικής ανάπτυξης και των δύο εταιρειών. Η υπογραφή της πολυετούς παράδοσης και η συνεχής περαιτέρω εξέλιξη φαίνεται σε κάθε μοναδικό μας αντικείμενο. Οι αδερφοί Lalee κληρονόμησαν μια γοητεία για την περίπλοκη κατασκευή χαλιών. Ο τρόπος με τον οποίο δένονται, φτιάχνονται, πλένονται και εμπορεύονται τα χαλιά ήταν πάντα μέρος της ταυτότητας, της προέλευσης και της ιστορίας της ίδιας της οικογένειας. Σήμερα, η βιομηχανία χαλιών κινείται περισσότερο παρά εξαρτάται από την ένταση μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας - έχοντας επίγνωση της αρχαίας χειροτεχνίας, βρίσκεται αντιμέτωπη με τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής που είναι εξουσιοδοτημένοι να το κατέχουν. Έχουμε κάνει αυτή την πρόκληση πάθος μας!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.