Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 03 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου
Οφέλη:
  • 0.17 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν Παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες
    άνω των 55 ευρώ.
1799
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Περιγραφή
Δεν περιέχει BPA.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
750 ml (μήκος 17.8 εκ/πλάτος 13.2 εκ/ύψος 6.1 εκ)
Χωρητικότητα:
0.75 λίτρα
Βάρος:
0,200 Kg
Υλικό:
πλαστικό ABS
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
Να μην χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων.
Rosti Mepal
Η Mepal είναι κατασκευαστής σύγχρονων και έξυπνων αξεσουάρ κουζίνας, δοχείων τροφίμων και μπουκαλιών ποτών. Η μάρκα κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών εδώ και χρόνια, δίνοντάς τους κάτι περισσότερο από απλά προϊόντα - είναι λύσεις σε προβλήματα και ικανοποιώντας τις καθημερινές ανάγκες στον τομέα της αποθήκευσης τροφίμων και ποτών. Η εταιρεία Mepal έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία το 1950 στις Κάτω Χώρες. Ακόμα και τότε, τα προϊόντα ήταν προσεκτικά και πρακτικά. Τα πρώτα έργα απευθύνονταν σε τουρίστες. Με την πάροδο του χρόνου, η μάρκα άρχισε να δημιουργεί γυαλιά από άθραυστο γυαλί, και στις αρχές της δεκαετίας του 1960, οι αισθητικές κούπες καφέ έγιναν δημοφιλείς. Σήμερα, τα προϊόντα Mepal προορίζονται όχι μόνο για κατασκηνωτές. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών με έναν ενεργό, μοντέρνο τρόπο ζωής και τις οικογένειές τους. Η μάρκα έχει δημιουργήσει πολλές σειρές προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων Campus, Cirqula, Ellipse, Bloom και Modula. Τα είδη είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό πλαστικό χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες όπως το BPA. Αυτό καθιστά τα δοχεία Mepal, μπουκάλια και άλλα αξεσουάρ ασφαλή για χρήση σε προϊόντα διατροφής.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.