Οφέλη:
  • 0.19 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
19 99 73 39 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Η Monomen είναι μία εμπορική μάρκα με κομψά αξεσουάρ, κατασκευασμένα ειδικά για το ανδρικό φύλο.
Οι πελάτες Monomen είναι επιτυχημένοι άνθρωποι, σίγουροι και χαρισματικοί, οι οποίοι δεν φοβούνται να ξεχωρίζουν μέσω της λεπτότητας του στυλ τους.

Ένα μέγεθος.
Διάμετρος πέτρας: 6 mm.
Περιλαμβάνει 1 κουτί και 1 σακουλάκι δώρο.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
0,150 Kg
Υλικό:
ημιπολύτιμες πέτρες μάτι-τίγρης, ελαστικό κορδόνι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Monomen
Στον σημερινό κόσμο, τα πράγματα πηγαίνουν γρήγορα και είναι πάντα πρόκληση να η συμμετοχή σε αυτόν. Είναι μια διαρκής ανάγκη να προσαρμοσθείτε στο δυναμικό περιβάλλον και να επιβεβαιώσετε τη θέση σας σε αυτό. Μέσα από τα μοναδικά σχεδιασμένα προϊόντα μας, κάθε άνθρωπος θα μπορεί να διαφοροποιείται από τους άλλους και να εκφράζει τις αξίες του. Οι σχεδιαστές μας βρίσκουν την έμπνευσή τους σε διάφορους τομείς, και ιδιαίτερα στη σύγχρονη τέχνη και αρχιτεκτονική.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.