Τραπεζάκι Keiko

SKU: 1090291
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 5.45 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 100 ευρώ.
181 99 503 34 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
H εμπειρία και οι γνώσεις Angel Cerda καλύπουν όλο το φάσμα της βιοτεχνίας επίπλων, παράγοντας και κάνοντας διανομή προϊόντων με επιτυχία.
H έμπειρη σχεδιαστική ομάδα φροντίζει για το σύνολο των επίπλων που δημιουργούνται, έτσι ώστε να ακολουθεί τις σύγχρονες γραμμές με σκανδιναβικές προφορές, οι οποίες ταιριάζουν με μοντέρνα σπίτια.

Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 48 εκ/διάμετρος 60 εκ
Βάρος:
15.0 Kg
Υλικό:
ξύλο βελανιδιάς με καπλαμά, επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας, πάχος 12 mm
Έγγραφα
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: ναι
  • Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης: ναι
Angel Cerdá
Η Angel Cerdá έχει περισσότερα από 40 χρόνια διεθνής εμπειρία, κάνοντας έπιπλα όχι μόνο για την Ισπανία, αλλά και για την Ευρώπη, την Αμερική, την Ασία και τη Μέση Ανατολή. Η εταιρεία έχει εξαιρετική φήμη στην ισπανική αγορά, με περισσότερους από 2000 ικανοποιημένους πελάτες σε όλες τις περιοχές της Ισπανίας. Τα προϊόντα εξάγονται επίσης σε πελάτες από περισσότερες από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εμπειρία και η γνώση της Angel Cerdá καλύπτει όλο το φάσμα των επιχειρήσεων επίπλων, την κατασκευή και τη διανομή προϊόντων με επιτυχία. Η έμπειρη ομάδα σχεδιαστών φροντίζει ώστε όλα τα έπιπλα να φτάσουν σε σύγχρονες γραμμές με σκανδιναβικές προθέσεις, που είναι ένα μοντέρνο σπίτι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.