Σακίδιο Winter Outlook

SKU: 1092016
  • Εταιρεία: DOGO
  • Πωλείται και αποστέλλεται από: VIVRE DECO
Οφέλη:
  • 1.31 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
43 81 94 46 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Το προϊόν είναι τυπωμένο με οργανικές χρωστικές ουσίες με βάση τις νερομπογίες.
Οι συνδετήρες και οι μεταλλικές λεπτομέρειες δεν περιέχουν νικέλιο.
Έχει σύστημα κλεισίματος με μαγνήτη.
Μήκος ιμάντων: 85 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 23 εκ/πλάτος 12 εκ/ύψος 27 εκ
Βάρος:
0,750 Kg
Υλικό:
εξωτερικό οικολογικό δέρμα PVC (πολυβινυλοχλωρίδιο) και πολυουρεθάνη, εσωτερικό υφάσματος Oxford από ίνες πολυεστέρα, χωρίς φθαλικές ενώσεις
DOGO
Η Dogo, που ιδρύθηκε το 2006 στη Σμύρνη, είναι μια τουρκική εταιρεία που κατάφερε να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στον κόσμο την εκτύπωση υποδημάτων. Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει φτάσει να κατέχει ένα τεράστιο αρχείο με πάνω από 5.000 πρωτότυπα μοντέλα για παπούτσια, τσάντες, ενδύματα και διακοσμήσεις εσωτερικών χώρων. Τα προϊόντα Dogo χαρακτηρίζονται από κομψά, καλλιτεχνικά και εύχρηστα σχέδια. Η ομάδα Dogo αποτελείται από δημιουργικούς και παθιασμένους ανθρώπους με κίνητρο την ικανοποίηση του πελάτη. Τα προϊόντα είναι ένας τρόπος ζωής, ένας τρόπος έκφρασης και είναι ξεχωρίζουν στο πλήθος λόγω των πρωτότυπων σχεδίων τους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.