• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.32 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
10 99 13 36 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Moycor είναι ένα εμπορικό σήμα που αποδίδει μεγάλη σημασία στα έπιπλα, τόσο από την άποψη της ποιότητας, καθώς και το σχεδιασμό. Τα κομμάτια τους δημιουργούνται από τους δικούς τους σχεδιαστές, με την εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, καταφέρνοντας να φέρει στη ζωή τη γοητεία του κλασσικού στυλ.

Τραπεζάκι με 2 συρτάρια Wizard είναι ένα ιδιαίτερο κομμάτι επίπλων με την κομψότητα και την ποιότητα του ξύλου μαόνι που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του τραπεζιού. Oι καμπυλοτές γραμμές υποδηλώνουν χαρακτηριστικά του κλασσικού στυλ, ένα λιγότερο προσεγγισμένο στυλ στα σημερινά σπίτια. αλλά η γοητεία της δεν εξαφανίζεται και μας συναρπάζει με τη φινέτσα της.
Αν ψάχνετε για μια διαχρονική ομορφιά και ο σχεδιασμός είναι σημαντικός για σας, η επιλογή των επίπλων σε αυτό το στυλ μπορεί να τονίσει καλύτερα μια ευχάριστη αισθητική και μια κατοικία που έχει ένα καλό γούστο.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 15 εκ/πλάτος 8 εκ/ύψος 10 εκ
Βάρος:
0,350 Kg
Υλικό:
αλουμίνιο
Έγγραφα
Καθαρίστε με ένα στεγνό πανί.
Moycor
Η Moycor είναι μια εταιρεία αφηερωμένη στην παραγωγή και στο εμπόριο επίπλων, διακοσμήσεων και υφασμάτων για το σπίτι, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια. Τα προϊόντα Moycor είναι σχεδιασμένα από τους σχεδιαστές της εταιρείας, με ιδιαίτερη προσχοή στις λεπτομέρειες και πάντα συγχρονισμένα με την τελευταία τάση της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση και διαφέρουν, όντας εύρωστα και μαγευτικά κλασικά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.