Διακοσμητικό μπολ Erosi Bleached

SKU: 1092818
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.98 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
32 99 41 99 (-21%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Το προϊόν είναι χειροποίητο και μοναδικό, οι διαστάσεις και το σχέδιο μπορεί να διαφέρουν ελαφρώς από αυτές που εμφανίζονται στην εικόνα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 8 εκ/πλάτος 30 εκ/ύψος 30 εκ/διάμετρος 30 εκ
Βάρος:
1.3 Kg
Υλικό:
ξύλο τικ
Έγγραφα
Καθαρίστε με ένα στεγνό πανί.
Moycor
Η Moycor είναι μια εταιρεία αφηερωμένη στην παραγωγή και στο εμπόριο επίπλων, διακοσμήσεων και υφασμάτων για το σπίτι, με εμπειρία πάνω από 30 χρόνια. Τα προϊόντα Moycor είναι σχεδιασμένα από τους σχεδιαστές της εταιρείας, με ιδιαίτερη προσχοή στις λεπτομέρειες και πάντα συγχρονισμένα με την τελευταία τάση της μόδας στην εσωτερική διακόσμηση και διαφέρουν, όντας εύρωστα και μαγευτικά κλασικά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.