Χαλί Hong Kong Lissa Ivory and Grey

SKU: 1115892
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 10 Οκτωβρίου έως 19 Οκτωβρίου
Οφέλη:
  • 3.62 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 100 ευρώ.
120 99 203 90 (-40%) ?
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Αυτό το χαλί με το μοντέρνο γεωμετρικό σχέδιο είναι ιδανικό για να δημιουργήσετε μια δυναμική ατμόσφαιρα και γεμάτη ζωντάνια σε οποιοδήποτε χώρο.

Το χαλί μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμαινόμενα δάπεδα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
150x230 cm (μήκος 230 εκ/πλάτος 150 εκ)
Βάρος:
7.9 Kg
Υλικό:
100% ακρυλικές ίνες, ύψος νημάτων: 15 mm
Μέγεθος χαλιών (cm)
150x230
Σχήμα χαλιού
ορθογώνιο
Έγγραφα
Συνιστάται επαγγελματικός καθαρισμός.
Oι λεκέδες μπορούν να καθαριστούν με ένα υγρό πανί.
Think Rugs
Thik Rugs είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ολοκληρωμένα brand χαλιών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων κατάλληλα για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο εσωτερικού χώρου. Είτε πρόκειται για την εκτελεστικές τεχνικές ή το σχεδιασμό, Thik Rugs καλύπτουν απαιτήσεις του κάθε είδους καταναλωτή προσφέροντας χειροποίητα χαλιά ή χειροποίητα φινιρισμένα χαλιά, μοκέτες, χαλιά που μπορούν να πλυθούν στο πλυντήριογια ή χαλιά για παιδιά με συναρπαστικά σχέδια. Παραδοσιακά, ανατολίτικα ή μοντέρνα και μινιμαλιστικά μοντέλα, κατάλληλα για κάθε χώρο, φυσικά ή συνθετικά υλικά, όλα βρίσκονται στο απέραντο χαρτοφυλάκιο της μάρκας. Είτε θέλετε ένα χαλί λεπτό από μαλλί ή μετάξι ή ένα χαλί ανθεκτικτικό στη φθορά και εύκολο να διατηρηθεί, ένα μοναδικό χαλί ή φτιαγμένο ύπο την υπογραφή του ενός σχεδιαστή όπως ο Adam Daily, Fiona Howard, Inaluxe ή Michelle Collins, Think Rugs είναι πάντα μια εμπνευσμένη επιλογή, γεγονός επαληθευμένο από τα τόσα χρόνια εμπειρίας και πάθους για την άνεση στο σπίτι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.