Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 24 Αυγούστου έως 31 Αυγούστου
Οφέλη:
  • 0.47 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
15 99 16 99 (-5%) ?
Περιγραφή
Η μάσκα Peeling έχει το ρόλο βαθύ καθαρισμού. αφαιρεί τα μαύρα στίγματα και εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, αφήνοντας το δέρμα φωτεινό.
Περιέχει άνθρακα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
50 ml (μήκος 12.8 εκ/πλάτος 12.8 εκ/ύψος 12.8 εκ)
Βάρος:
0,500 Kg
Υλικό:
PURIFYING BLACK PEEL-OFF MASK 24K GOLD x 2 Aqua, Polyvinyl Alcohol, Alcohol Denat, Glycerin, Bamboo Charcoal Powder, Hydroxyethylcelulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Propylene Glycol, Paeony Albiflora Root Extract, PEG-75 Lanolin, Parfum, Sodium Lactate
Σετ:
2 μάσκες Peeling προσώπου, το καθένα με χωρητικότητα 50 ml
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Πληροφορίες προϊόντος
Title
Value
Επιστροφή:
Τα καλλυντικά που σφραγίζονται κατά τη στιγμή της πώλησης μπορούν να επιστραφούν μόνο εάν είναι σφραγισμένα.
Έγγραφα
Ημερομηνία λήξης από το άνοιγμα: 12 μήνες.
Eclat Skin London
Το Eclat Skin London είναι μια κορυφαία μάρκα περιποίησης δέρματος που συνδυάζει επιστημονικά, φυσικά και σπάνια συστατικά premium για εκπληκτικά αποτελέσματα δέρματος. Δημιουργήθηκε στο Λονδίνο για να βοηθήσει τους ανθρώπους να φροντίζουν το δέρμα τους σε περιβάλλοντα όπως μεγάλες πόλεις που επηρεάζουν εύκολα το δέρμα με ρύπανση και στρες. Πιστεύουμε σε: NATURE + ACTIVE - Πιστεύουμε ότι ο συνδυασμός φυσικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βούτυρων με ενεργά συστατικά με βάση την επιστήμη είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος δημιουργίας συνθέσεων περιποίησης δέρματος. Παίρνετε το καλύτερο από δύο κόσμους, θρεπτικά και φυσικά αντιοξειδωτικά, ανόργανα και καταπραϋντικά πλούσια συστατικά με αποδεδειγμένα δραστικά επιστημονικά στοιχεία που κάνουν τη διαφορά στο δέρμα. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - Είμαστε μάρκα βάσει αποτελεσμάτων. Όλα τα προϊόντα μας πρέπει να έχουν πραγματικό θετικό αντίκτυπο στο δέρμα. Θέλουμε στο Eclat Skin London να βλέπετε τη διαφορά στο δέρμα σας όταν χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜA - Πιστεύουμε ότι η περιποίηση του δέρματος είναι τρόπος ζωής, όσο περισσότερο και καλύτερα φροντίζετε το δέρμα σας - τόσο καλύτερο γίνεται το δέρμα σας. Χρησιμοποιήστε τα σωστά προϊόντα και μπορείτε να δείτε τη διαφορά με την πάροδο του χρόνου.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.