Χαλί Andros Pink White 90x150 cm

SKU: 1162558
Μέγεθος
  • Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 06 Ιουλίου έως 13 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.17 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
17 99 19 99 (-10%) ?
Περιγραφή
Tο προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
90x150 cm (μήκος 1 εκ/πλάτος 150 εκ/ύψος 90 εκ)
Βάρος:
0,750 Kg
Υλικό:
πολυπροπυλένιο
Μέγεθος χαλιών (cm)
90x150
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
LDK GARDEN
Η LDK Garden παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να απολαύσετε το υπαίθριο μαγείρεμα ή να διακοσμήσετε και να επιπλώσετε εξωτερικούς χώρους. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσαρμόζει προϊόντα από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει υπέροχες στιγμές γύρω από ένα μπάρμπεκιου, για χαλάρωση στον κήπο ή για τραπέζια στην ύπαιθρο. Έτσι, οι εξωτερικοί χώροι μετατρέπονται σε υπέροχα μέρη για να περάσετε το χρόνο σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Τα μπαλκόνια, οι βεράντες ή οι κήποι θα έχουν έναν αυθεντικό αέρα, εξατομικευμένο με το δικό σας τρόπο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.