Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 08 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Turcia.
Οφέλη:
  • 1.2 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
120 99 150 99 (-19%) ?
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
12.8 Kg
Υλικό:
100% νανο-κεραμικό
Σετ:
6 ρηχά πιάτα
6 ρηχά πιάτα, καθένα με διάμετρο 21 cm
6 μπολ, καθένα με διάμετρο 16 cm
6 πιάτα για επιδόρπιο, καθένα με διάμετρο 19 cm
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων.
Kütahya Porselen
Με τους σημερινούς πολυάσχολους ρυθμούς εργασίας, είναι πλέον μεγάλη πολυτέλεια για τους ανθρώπους να αφιερώνουν χρόνο για ψώνια. Στην Kütahya Porselen, τα σχέδια που δημιουργούν λειτουργικές λύσεις με ποικιλία προϊόντων απέχουν μόλις ένα κλικ! Ως ο μεγαλύτερος κατασκευαστής πορσελάνης στον κόσμο, η Kütahya Porselen φέρνει νέα και ιδιαίτερα σχέδια στους πελάτες της, λαμβάνοντας υπόψη όχι μόνο τα συμβατικά προϊόντα αλλά και τις διαφορετικές προσδοκίες. Η Kütahya Porselen, η οποία προτιμάται περισσότερο χάρη στις χαρακτηριστικές υπηρεσίες της, απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και προφίλ όχι μόνο με τη γκάμα των προϊόντων της αλλά και με τις ελκυστικές υπηρεσίες της.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.