Γυναικείο ρολόι χειρός Coburg Lychee Pink Leather

SKU: 1216043
Οφέλη:
  • 2.24 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
74 99 412 05 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Quartz Swiss Ronda μηχανισμός.
Αναλογική οθόνη.
αδιάβροχο: 3 ΑΤΜ.
Διάμετρος περιβλήματος: 32 mm.
Διαστάσεις λουριού: 1.4x18 cm.
Μήκος λουριού ρυθμιζόμενο.
Περιλαμβάνεται ένα κουτί δώρου.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
0,027 Kg
Υλικό:
περίβλημα από κράμα μετάλλου και αντιαλλεργικό inox, κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, λουρί από σατέν και δέρμα, anti-scratch επικαλυμμένο με ζαφείρι κρύσταλο, 4 πολύτιμοι λίθοι
Έγγραφα
Εγγύηση: 24 μήνες.
Walter Bach
Walter Bach - μια μάρκα που αντιπροσωπεύει τη σημερινή κλασική ερμηνεία σχεδιασμού και γερμανικά πρότυπα ποιότητας ρολογιών. Αποκλειστικά ρολόγια που είναι μοναδικά από τον καθαρό σχεδιασμό των ανοιχτών καρδιών μέχρι την πολυπλοκότητα της κίνησης. Το κλασικό του στιλ του επιτρέπει να μην ξεπεράσει ποτέ, ενώ του δίνει την πολυτελή εμφάνιση, τονίζεται από μια φωτεινή σχεδίαση κλήσης και τα επιμήκη λεπτά χέρια που κινούνται γύρω από τον επιλογέα εγκαίρως. Τα ρολόγια μας είναι εξοπλισμένα μόνο με τις υψηλότερης ποιότητας κινήσεις ρολογιών καθώς και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, μεταλλικό γυαλί με ζαφείρι, μηχάνημα μαργαριταριών και άλλα εξαρτήματα που κάνουν τα ρολόγια Walter Bach μία από τις καλύτερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία τιμών.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.