Γυναικείο ρολόι χειρός Bretten Silver Mesh

SKU: 1216079
Οφέλη:
  • 0.93 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
93 99 520 78 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Αυτόματος μηχανισμός.
Αναλογική οθόνη.
αδιάβροχο: 3 ΑΤΜ.
Διάμετρος περιβλήματος: 36 mm.
Διαστάσεις λουριού: 1.8x18 cm.
Μήκος λουριού ρυθμιζόμενο.
Περιλαμβάνεται ένα κουτί δώρου.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
0,075 Kg
Υλικό:
περίβλημα από κράμα μετάλλου και αντιαλλεργικό inox, κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, ιμάντας από ανοξείδωτο ατσάλι, anti-scratch επικαλυμμένο με ζαφείρι κρύσταλο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Εγγύηση: 24 μήνες.
Walter Bach
Walter Bach - μια μάρκα που αντιπροσωπεύει τη σημερινή κλασική ερμηνεία σχεδιασμού και γερμανικά πρότυπα ποιότητας ρολογιών. Αποκλειστικά ρολόγια που είναι μοναδικά από τον καθαρό σχεδιασμό των ανοιχτών καρδιών μέχρι την πολυπλοκότητα της κίνησης. Το κλασικό του στιλ του επιτρέπει να μην ξεπεράσει ποτέ, ενώ του δίνει την πολυτελή εμφάνιση, τονίζεται από μια φωτεινή σχεδίαση κλήσης και τα επιμήκη λεπτά χέρια που κινούνται γύρω από τον επιλογέα εγκαίρως. Τα ρολόγια μας είναι εξοπλισμένα μόνο με τις υψηλότερης ποιότητας κινήσεις ρολογιών καθώς και ανθεκτικό στις γρατσουνιές, μεταλλικό γυαλί με ζαφείρι, μηχάνημα μαργαριταριών και άλλα εξαρτήματα που κάνουν τα ρολόγια Walter Bach μία από τις καλύτερες επιλογές σε αυτήν την κατηγορία τιμών.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.