Μέγεθος
Οφέλη:
  • 1.19 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
39 99 140 22 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Aυτό το μαξιλάρι ινών είναι αναπνεύσιμο, πλένεται και είναι ιδανικό για ύπνο ανάσκελα ή στο πλευρό. Επιπροσθέτως, για να εξασφαλίσετε την υγιή ξεκούραση που σας αξίζει, αυτό το στοιχείο προσφέρει προστασία έναντι ακάρεων σκόνης.
Απαλότητα: μεσαία.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
40x80 cm
Βάρος:
2.0 Kg
Υλικό:
ίνα, βαμβάκι
Χρώμα:
λευκό
Σετ:
2 μαξιλάρια 40x 80 cm το καθένα
Σιδέρωμα στους (°C)
όχι
Έγγραφα
Πλύσιμο στoυς (°C): 40
Σιδέρωμα στους (°C): όχι
Χρησιμοποιήστε λευκαντικό: όχι
Ασφαλή για στεγνωτήριο: όχι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Συρρίκνωση υφάσματος: όχι
Pikolin
Η δραστηριότητα της μάρκας Pikolin ξεκινάει το 1948, ως ένα μικρό εργοστάσιο για στρώματα κρεβατιών, που σήμερα γίνεται ηγέτης της Ισπανικής αγοράς για προϊόντα αφιερωμένα σε έναν ποιοτικό ύπνο. Αυτή την επιτυχία την την απέκτησαν μέσω της συνεχούς έρευνας, της καινοτομίας και των υλικών συνδυασμών που γέννησαν αντικείμενα υψηλής ποιότητας, χωρίς να αγνοήσουν την αισθητική πλευρά

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.