Σετ 2 μαξιλάρια Felton White 35x70 cm

SKU: 1222656
Μέγεθος
Οφέλη:
  • 1.62 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
54 14 108 28 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Αυτό το μαξιλάρι προσφέρει εξαιρετική υποστήριξη και είναι ιδανικό για πλάγιουσ και ανάσκελα ύπνους . τα μαλακά καλύμματα μικροϊνών και ο πυρήνας αφρού μνήμης εξασφαλίζουν την υγιή ξεκούραση που σας αξίζει. διπλό κάλυμμα με φερμουάρ.
Απαλότητα: μεσαία.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
35x70 cm
Βάρος:
2.5 Kg
Υλικό:
αφρός μνήμης, πολυεστέρας
Χρώμα:
λευκό
Σετ:
2 μαξιλάρια 35x 70 cm το καθένα
Σιδέρωμα στους (°C)
110
Έγγραφα
Πλύσιμο στoυς (°C): 40
Σιδέρωμα στους (°C): 110
Χρησιμοποιήστε λευκαντικό: όχι
Ασφαλή για στεγνωτήριο: όχι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Συρρίκνωση υφάσματος: όχι
Pikolin
Η δραστηριότητα της μάρκας Pikolin ξεκινάει το 1948, ως ένα μικρό εργοστάσιο για στρώματα κρεβατιών, που σήμερα γίνεται ηγέτης της Ισπανικής αγοράς για προϊόντα αφιερωμένα σε έναν ποιοτικό ύπνο. Αυτή την επιτυχία την την απέκτησαν μέσω της συνεχούς έρευνας, της καινοτομίας και των υλικών συνδυασμών που γέννησαν αντικείμενα υψηλής ποιότητας, χωρίς να αγνοήσουν την αισθητική πλευρά

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.