Οφέλη:
  • 1.58 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
52 99 57 76 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Το προστατευτικό στρώμα που προστατεύει από την σκόνη εγγυάται την καλύτερη προστασία για την ανάπαυσή σας. Το προστατευτικό στρώματος είναι αδιάβροχο, αναπνέει και προσφέρει πλήρη προστασία από τα ακάρεα σκόνης, βακτήρια και μούχλα.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
100x200cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 100 εκ/ύψος 32 εκ)
Βάρος:
0,580 Kg
Υλικό:
100% lyocell, Lyocell
Χρώμα:
λευκό
Σιδέρωμα στους (°C)
110
Έγγραφα
Πλύσιμο στoυς (°C): 90
Σιδέρωμα στους (°C): 110
Χρησιμοποιήστε λευκαντικό: όχι
Ασφαλή για στεγνωτήριο: όχι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Συρρίκνωση υφάσματος: όχι
Pikolin
Η δραστηριότητα της μάρκας Pikolin ξεκινάει το 1948, ως ένα μικρό εργοστάσιο για στρώματα κρεβατιών, που σήμερα γίνεται ηγέτης της Ισπανικής αγοράς για προϊόντα αφιερωμένα σε έναν ποιοτικό ύπνο. Αυτή την επιτυχία την την απέκτησαν μέσω της συνεχούς έρευνας, της καινοτομίας και των υλικών συνδυασμών που γέννησαν αντικείμενα υψηλής ποιότητας, χωρίς να αγνοήσουν την αισθητική πλευρά

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.