Οφέλη:
  • 2.64 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
88 12 422 92 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Αναπνέει και προσφέρει πλήρη προστασία από τα ακάρεα σκόνης, βακτήρια και μούχλα. ο συνδυασμός κοίλης ίνας από σιλικόνη με βαμβακερό ύφασμα παρέχει μέγιστη άνεση και ξεκούραση κατά τη διάρκεια των ζεστών νύχτες της άνοιξης και του καλοκαιριού.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
280x240cm (μήκος 280 εκ/πλάτος 240 εκ)
Βάρος:
3.7 Kg
Υλικό:
ίνα, βαμβάκι
Χρώμα:
λευκό
Σιδέρωμα στους (°C)
όχι
Έγγραφα
Πλύσιμο στoυς (°C): 30
Σιδέρωμα στους (°C): όχι
Χρησιμοποιήστε λευκαντικό: όχι
Ασφαλή για στεγνωτήριο: ναι
Επαγγελματικός καθαρισμός: όχι
Συρρίκνωση υφάσματος: όχι
Pikolin
Η δραστηριότητα της μάρκας Pikolin ξεκινάει το 1948, ως ένα μικρό εργοστάσιο για στρώματα κρεβατιών, που σήμερα γίνεται ηγέτης της Ισπανικής αγοράς για προϊόντα αφιερωμένα σε έναν ποιοτικό ύπνο. Αυτή την επιτυχία την την απέκτησαν μέσω της συνεχούς έρευνας, της καινοτομίας και των υλικών συνδυασμών που γέννησαν αντικείμενα υψηλής ποιότητας, χωρίς να αγνοήσουν την αισθητική πλευρά

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.