Συσκευή για μασάζ για το πηγούνι και το λαιμό

SKU: 1332682
Οφέλη:
  • 0.05 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν Παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες
    άνω των 55 ευρώ.
599 12.99 (-53%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Περιγραφή
Μια απλή και αποτελεσματική μέθοδος για να ασκήσετε και να ενισχύσετε τους μυς του λαιμού σας και να μειώσετε τη χαλάρωση του δέρματος, δίνοντας στο λαιμό σας μια νεότερη και πιο υγιή εμφάνιση.
Απλά χρησιμοποιήστε το 2 λεπτά την ημέρα για να αποκτήσετε προοδευτικά τα αναμενόμενα αποτελέσματα.
3 επίπεδα αντοχής;
Έχει έναν ελαφρύ και λειτουργικό σχεδιασμό;
Συμπεριλαμβανομένης της τσάντας αποθήκευσης με φερμουάρ.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 6 εκ/πλάτος 3 εκ/ύψος 10 εκ
Βάρος:
0,197 Kg
Υλικό:
ABS
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
InnovaGoods
Η InnovaGoods είναι ηγέτης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων. Εξυπηρετούμε όλους τους τύπους πελατών και εξάγουμε σε περισσότερες από 100 χώρες. Έχουμε περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στην κατασκευή και την εισαγωγή. Η InnovaGoods είναι ηγέτης της Ευρώπης στην ανάπτυξη καινοτόμων και δημοφιλών προϊόντων με υψηλή προστιθέμενη αξία. Είμαστε ειδικοί στην ώθηση αγαθών για ευρεία διανομή, καταστήματα αλυσίδων και διαδικτυακές επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.