Μέγεθος
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.18 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
1899 20.39 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
180x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 180 εκ/ύψος 1 εκ)
Βάρος:
1.7 Kg
Υλικό:
100% PES, πυκνότητα 62 g/m²
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
SomnArt
Somnart - Κατασκευαστής και εισαγωγέας στρωμάτων, μαξιλαριών και παπλωμάτων. Τι κοινό έχουμε όλοι; Η ανάγκη να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας. Με αυτόν τον τρόπο τα μαξιλάρια, τα στρώματα ή τα παπλώματά μας δημιουργούνται με πάθος και φροντίδα για τον πιο βαρύ ύπνο. Τα προϊόντα μας σας προσφέρουν τη μέγιστη άνεση που σας αξίζει, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.