• Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 06 Ιουλίου έως 18 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Italia.
Οφέλη:
  • 0.33 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
33 99 78 48 RRP ?
Περιγραφή
Λειτουργεί με 1 λάμπα, τύπου Ε27, έως 40W, δεν περιλαμβάνεται.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 30 εκ/πλάτος 20 εκ/ύψος 25 εκ
Βάρος:
1.0 Kg
Υλικό:
σίδερο
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Mauro Ferretti
Η Mauro Ferretti είναι μια ιταλική μάρκα που κατασκευάζει επίπλωση και διακοσμήσεις για περισσότερα από 30 χρόνια. Τα περίτεχνα υλικά που χρησιμοποιεί, η μακρά εμπειρία, η συνεργασία με αναγνωρισμένους σχεδιαστές και η προσοχή στις ανάγκες των πελατών οδηγούν στη δημιουργία μοναδικών προϊόντων. Οι επιρροές από ρετρό και pop art μπορούν να έχουν θετική επίδραση στη διακόσμηση του σπιτιού μέσω της ενέργειας και της καλής διάθεσης που δημιουργoύν.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.