Οφέλη:
  • 0.9 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
90 38 174 65 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
πλάτος 4 εκ/διάμετρος 55 εκ
Βάρος:
6.8 Kg
Υλικό:
Καθρέπτης, μέταλλο
Χρώμα:
χρυσαφί
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Johnsonstyle
Το JohnsonStyle εισάγει τη δημιουργικότητα σε χώρους διαβίωσης και προσφέρει ποιότητα, άψογη γεύση και μοναδικότητα. Εμπνευσμένο από υπέροχα σχέδια και επίσης ικανό να εμπνεύσει άλλους, οι συλλογές των εμπορικών σημάτων διακρίνονται τόσο από τη φυσική τους ομορφιά, την αυθεντικότητά τους όσο και από τα άνετα σχέδιά τους. Δημιουργήσαμε την παρακάτω συλλογή για να προσθέσουμε ζεστασιά και κομψότητα μαζί με έναν ξεχωριστό χαρακτήρα στο σπίτι σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.