• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.33 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
33 75
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Χάρη στο πατενταρισμένο φιτίλι, τα κεριά δρυός παράγουν μια μοναδική πολυαισθητηριακή εμπειρία.
Το ράγισμα του κεριού μας θυμίζει τον ήχο του καυσόξυλου που καίγεται, το άρωμα περιέχει ατομικές νότες αρωμάτων που συνδυάζουν τέλεια και καλύπτουν όλο το δωμάτιο, ενώ η αισθητική πλευρά του κεριού ενισχύεται από το φυσικό σχήμα του γυάλινου δοχείου, αλλά και από το καπάκι από ξύλο που μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως κάτοχος.
Η παραφίνη που χρησιμοποιείται στη σύνθεση του κεριού περιέχει επίσης βιοαποικοδομήσιμο κερί σόγιας που συμβάλλει στην παράταση του χρόνου καύσης.
Τα κεριά ξύλου αυξάνουν κάθε δωμάτιο και προσφέρουν στους θεατές μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 9.8 εκ/πλάτος 9 εκ/ύψος 11.4 εκ
Βάρος:
0,275 Kg
Υλικό:
κερί παραφίνης, κερί σόγιας
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μην αφήνετε να καίτε χωρίς επιτήρηση ή κοντά σε εύφλεκτα αντικείμενα.
Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.