Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 10 Ιουνίου έως 23 Ιουνίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Bulgaria.
Οφέλη:
  • 0.12 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
12 99 14 50 RRP ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
1 L (μήκος 16 εκ/πλάτος 13.2 εκ/ύψος 25 εκ)
Χωρητικότητα:
1 λίτρα
Βάρος:
0,720 Kg
Υλικό:
πορσελάνη
Χρώμα:
λευκό
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να καθαριστεί στο πλυντήριο πιάτων.
Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο φούρνο μικροκυμάτων.
Luigi Ferrero
Αυτό που ενώνει περισσότερα από 600 προϊόντα Luigi Ferrero είναι, πάνω από όλα, η ιδέα μιας σύγχρονης κουζίνας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε ακαταμάχητες προσφορές σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες σκευών κουζίνας: από εκείνες για την προετοιμασία, την κοπή και το μαγείρεμα φαγητού, σε εκείνες για σερβίρισμα και φαγητό, καθώς και για την αποθήκευση και την οργάνωση της κουζίνας. Δεν έχουμε ξεχάσει τα εργαλεία για την προετοιμασία και την εξυπηρέτηση των αγαπημένων σας ποτών: καφέ και τσάι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.