Σετ 3 Do It Yourself πίνακες ανά αριθμό Lavender Field

SKU: 1374555
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 14 Ιουνίου έως 24 Ιουνίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Polonia.
Οφέλη:
  • 0.48 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
48 99 57 51 RRP ?
Περιγραφή
Αυτό είναι ένα κιτ ζωγραφικής ανά αριθμό. Η συσκευασία περιλαμβάνει χρώματα, καμβά στο πλαίσιο, πινέλα και οδηγίες.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
1.7 Kg
Υλικό:
καμβάς, ξύλο
Σετ:
2 πίνακες, 20x50 cm ο κάθε ένας
1 πίνακας με διαστάσεις 40x50cm
Παιδικά σχέδια
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Artgeist
Η Artgeist είναι μια πολωνική εταιρεία με παγκόσμιο πεδίο λειτουργίας, που ιδρύθηκε το 2004 λόγω πάθους για τη διακόσμηση. Σήμερα η εταιρεία είναι παρούσα σε 17 χώρες μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων σε 10 γλωσσικές εκδόσεις. Η Artgeist προσφέρει πάνω από δώδεκα χιλιάδες μοναδικά σχέδια. Οι διακοσμήσεις μας στάλθηκαν σε περισσότερες από σαράντα χώρες και ο αριθμός των πελατών ξεπέρασε τις 550 χιλιάδες. Στην προσφορά μας, μπορεί κανείς να βρει εικόνες, ταπετσαρίες, τοιχογραφίες τοίχου, αυτοκόλλητα και άλλα στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε νέα προϊόντα που διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό μας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας. Μας αρέσει να δημιουργούμε διακοσμήσεις που θα διακοσμούν κάθε εσωτερικό σε όλο τον κόσμο. Οι ενέργειές μας βασίζονται στο πάθος των υπαλλήλων μας, η δημιουργία μας κάνει ευτυχισμένους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.