Καμβάς ζωγραφικής ανά αριθμό κιτ Do It Yourself Cute Dogs 40x60 cm

SKU: 1374631
Οφέλη:
  • 0.37 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
37 99 43 66 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Αυτό είναι ένα κιτ ζωγραφικής ανά αριθμό. Η συσκευασία περιλαμβάνει χρώματα, καμβά στο πλαίσιο, πινέλα και οδηγίες.
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
40x60 cm (μήκος 60 εκ/πλάτος 1.5 εκ/ύψος 40 εκ)
Βάρος:
1.7 Kg
Υλικό:
καμβάς, ξύλο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Artgeist
Η Artgeist είναι μια πολωνική εταιρεία με παγκόσμιο πεδίο λειτουργίας, που ιδρύθηκε το 2004 λόγω πάθους για τη διακόσμηση. Σήμερα η εταιρεία είναι παρούσα σε 17 χώρες μέσω ηλεκτρονικών καταστημάτων σε 10 γλωσσικές εκδόσεις. Η Artgeist προσφέρει πάνω από δώδεκα χιλιάδες μοναδικά σχέδια. Οι διακοσμήσεις μας στάλθηκαν σε περισσότερες από σαράντα χώρες και ο αριθμός των πελατών ξεπέρασε τις 550 χιλιάδες. Στην προσφορά μας, μπορεί κανείς να βρει εικόνες, ταπετσαρίες, τοιχογραφίες τοίχου, αυτοκόλλητα και άλλα στοιχεία εσωτερικής διακόσμησης. Συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε νέα προϊόντα που διευρύνουν το χαρτοφυλάκιό μας. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα που εγγυώνται την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων μας. Μας αρέσει να δημιουργούμε διακοσμήσεις που θα διακοσμούν κάθε εσωτερικό σε όλο τον κόσμο. Οι ενέργειές μας βασίζονται στο πάθος των υπαλλήλων μας, η δημιουργία μας κάνει ευτυχισμένους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.