Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 03 Δεκεμβρίου έως 10 Δεκεμβρίου
Οφέλη:
  • 0.25 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν Παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες
    άνω των 55 ευρώ.
2599 31.26 RRP ?
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
45x140 cm (μήκος 140 εκ/πλάτος 45 εκ/ύψος 0.5 εκ)
Βάρος:
0,220 Kg
Υλικό:
100% βαμβάκι, πυκνότητα 200 gr / mq
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύση σε μέγιστη θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου.
Σιδέρωμα μέχρι τους 150 βαθμούς Κελσίου.
Excelsa
Η μάρκα Excelsa ιδρύθηκε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, αποτέλεσμα της επιθυμίας του Enrico Vimercati να δημιουργήσει ένα brandable για ανάπτυξη πρακτικών, λειτουργικών προϊόντων για καθημερινή χρήση. Προϊόντα που είναι ευχάριστα, διασκεδαστικά και, πάνω απ 'όλα, χρήσιμα, σχεδιασμένα σε ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και υλικών, ικανό να ανταποκρίνεται σε διαφορετικες γεύσεις και νέες τάσεις. Με αυτόν τον συγκεκριμένο στόχο, σε λίγα μόλις χρόνια, η μάρκα Excelsa πέτυχενα έχει ένα μεγάλο κοινό και αναγνωρίστηκε σαν συνώνυμο της φρεσκάδας, της πρωτοτυπίας και του στυλ, με τον κύριο στόχο να είναι η δημιουργία προϊόντων που αφήνουν χώρο για προσωπική γεύση, δίνοντας άφθονη ελευθερία επιλογής ανάμεσα σε καλά δομημένα στυλ και έννοιες. Η Excelsa εδραίωσε τις σχέσεις της με τους σημαντικότερους ειδικούς λιανικής και επίσης εκείνους με τις κορυφαίες εθνικές και διεθνείς αλυσίδες διανομής. Για κάποιο χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στην έρευνα, ανάπτυξη και τον έλεγχο ποιότητας, θέτοντας τις βάσεις για καθημερινή αντιμετώπιση προκλήσεις και ιδιαίτερα αυτές του μέλλοντος με τον καλύτερο τρόπο μέσω της βελτίωσης και ενίσχυσης αυτών των τομέων, αποτελούμενη από δυναμικούς, σχολαστικούς νέους άνθρωπους.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.