Φωτιστικό διακοσμητικό τοίχου

SKU: 1454896
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 13 Ιουλίου έως 25 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Franta.
Οφέλη:
  • 0.34 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
34 99 35 99 (-2%) ?
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 30 εκ/πλάτος 5 εκ/ύψος 30 εκ
Βάρος:
0,800 Kg
Υλικό:
σίδερο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Socadis
Η Socadis εξελίχθηκε από το 1795 από μια εταιρεία χονδρικής πώλησης και προσαρμόστηκε στην τρέχουσα αγορά. Η κύρια δραστηριότητα της Socadis είναι η επιλογή προϊόντων από όλο τον κόσμο, σήμερα με προσφορά διακοσμητικών αντικειμένων και ιδέες δώρων για τις τελευταίες τάσεις. Οι συλλογές εμπλουτίζονται και με δικά τους σχέδια για να εγγυηθούν τη δημιουργικότητα και την αποκλειστικότητα. Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Socadis: μοντέρνα και εκπληκτικά.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.