• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.9 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
90 99 194 13 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Λειτουργεί με λαμπτήρα τύπου 1 Ε27, έως 60W, δεν περιλαμβάνεται.
Μήκος καλωδίου: 80 cm.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 20 εκ/διάμετρος 64 εκ
Βάρος:
0,800 Kg
Υλικό:
ρατάν, μέταλλο, βαμβάκι
Μέγιστη ισχύς (W)
60
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Item International
Η ITEM INTERNATIONAL είναι μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα των εισαγωγών-εξαγωγών για είδη δώρων, σπιτιού, διακόσμησης, γραφικής ύλης και παιχνιδιών, που ιδρύθηκε στο Castellbisbal (Βαρκελώνη) το 1986. Εργαζόμαστε για να φέρουμε την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας στην καθημερινή μας αποστολή γιατί η επιτυχία σας είναι δική μας επιτυχία. Οι μάρκες μας αποτελούν προέκταση της φιλοσοφίας μας: καλύτερη εξυπηρέτηση, ποιότητα και εκτενής κατάλογος με τις τελευταίες τάσεις παγκοσμίως. Διαβεβαιώνουμε στους πελάτες μας αξιόπιστη επιλογή και εμπιστοσύνη από την επιχείρησή μας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.