• Εταιρεία: Luin
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 08 Ιουλίου έως 20 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Turcia.
Οφέλη:
  • 0.29 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
29 99 30 99 (-3%) ?
Περιγραφή
Αριθμός υποδοχών: 1.
Έχει υποδοχή τύπου: E 27.
Μέγιστη ισχύς: 60 W.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 65 εκ
Βάρος:
1.7 Kg
Υλικό:
μεταλλικό σώμα, γυάλινο καπάκι
Μέγιστη ισχύς (W)
60
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Luin
Η εταιρεία μας, η οποία σας φέρνει σε επαφή με προϊόντα κύρους με δημιουργικά σχέδια και δυναμικές λύσεις, προσθέτει έναν νέο σχεδιασμό κάθε μέρα στα προϊόντα της που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Οι αξίες μας κάνουν τα προϊόντα μας απαραίτητα. είμαστε πάντα μαζί σας με τις λύσεις φωτισμού που καθορίζουν την απόδοση, την αισθητική, την προηγμένη τεχνολογία και την ποιότητα.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.