• Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 1.49 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 100 ευρώ .
49 99 55 99 (-10%) ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Περιγραφή
Υπολογίστε την ημέρα της εβδομάδας για οποιαδήποτε δεδομένη μελλοντική ημερομηνία, μέσα σε διάστημα 40 ετών.
Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς περιστρέψτε τον επιλογέα έως ότου το επιλεγμένο έτος ευθυγραμμιστεί με τον επιλεγμένο μήνα.
Εντοπίστε την συγκεκριμένη ημερομηνία και βρείτε την ημέρα της εβδομάδας πάνω από αυτήν.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
ύψος 2 εκ/διάμετρος 7.45 εκ
Βάρος:
0,226 Kg
Υλικό:
ορείχαλκος, γυαλί
Χρώμα:
καφέ
Authentic Models
Η Authentic Models είναι μια μάρκα με εμπειρία πάνω από 50 χρόνια, που προσφέρει λύσεις για εσωτερικούς χώρους βγαλμένους από την ιστορία. Το εμπορικό σήμα έχει στο χαρτοφυλάκιό του έπιπλα και διακοσμήσεις σπιτιών εμπνευσμένα από σημαντικές στιγμές της ιστορίας. Μια μάρκα αφιερωμένη στους συλλέκτες, αλλά και σε όσους εκτιμούν την κλασική κομψότητα και την κορυφαία ποιότητα, η Authentic Models περιγράφει την ιδεολογία της μάρκας γύρω από έναν εκλεπτυσμένο πολιτιστικό χώρο που προσαρμόζεται συνεχώς στις τελευταίες και πιο απαιτητικές τάσεις στην αγορά. Με την εκλεπτυσμένη αισθητική, το αυθεντικό σχεδιασμό και την ασυναγώνιστη ποιότητα, η Authentic Models συνδυάζει αποκλειστικές τεχνικές παραγωγής με χειροποίητες λεπτομέρειες από πραγματικούς δασκάλους στον τομέα, φέρνοντας πρωτοτυπία και καινοτομία σε οποιοδήποτε χώρο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.