Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 25 Ιουλίου έως 04 Αυγούστου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Spania.
Οφέλη:
  • 0.49 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
49 99 79 99 (-37%) ?
Περιγραφή
Ο λαμπτήρας δεν περιλαμβάνεται.
Αριθμός υποδοχών: 1.
Έχει υποδοχή τύπου: Ε27.
Μέγιστη ισχύς: 15W.
Μήκος καλωδίου: 300 cm.
Μήκος ρυθμιζόμενου καλωδίου.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 20 εκ/πλάτος 20 εκ/ύψος 34 εκ
Βάρος:
1.0 Kg
Υλικό:
πολυεστἐρας, ABS, αλουμίνιο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
LDK GARDEN
Η LDK Garden παρουσιάζει μια πλήρη γκάμα προϊόντων για να απολαύσετε το υπαίθριο μαγείρεμα ή να διακοσμήσετε και να επιπλώσετε εξωτερικούς χώρους. Σχεδιάζει, κατασκευάζει και προσαρμόζει προϊόντα από όλο τον κόσμο για να δημιουργήσει υπέροχες στιγμές γύρω από ένα μπάρμπεκιου, για χαλάρωση στον κήπο ή για τραπέζια στην ύπαιθρο. Έτσι, οι εξωτερικοί χώροι μετατρέπονται σε υπέροχα μέρη για να περάσετε το χρόνο σας με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Τα μπαλκόνια, οι βεράντες ή οι κήποι θα έχουν έναν αυθεντικό αέρα, εξατομικευμένο με το δικό σας τρόπο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.