• Εταιρεία: Wenko
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
  • απομένουν 3 αντικείμενα
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 21 Δεκεμβρίου έως 04 Ιανουαρίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Germania.
Οφέλη:
  • 0.37 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν Παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες
    άνω των 55 ευρώ.
3799
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 30 εκ/πλάτος 30 εκ/ύψος 2.1 εκ
Βάρος:
1.6 Kg
Υλικό:
γυαλί
Χρώμα:
γκρι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Wenko
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ: Συνεχής διεκδίκηση και πρακτικό σύνθημα Το όνομα WENKO αντιπροσωπεύει τη συνεχή επιτυχία για περισσότερα από 62 χρόνια. WENKO, το όνομα για το εύρος των προϊόντων για το μπάνιο, την κουζίνα, το πλυντήριο και τη διαμονή σας, επιδιώκοντας πάντα "την καλύτερη ιδέα" με εφευρετικότητα και καινοτόμο ενέργεια, χαρακτηρίζεται από υψηλό βαθμό ευκολίας χρήστη και δίκαιη σχέση τιμής-απόδοσης. Αυτή η φιλοδοξία μας έκανε τον κορυφαίο πάροχο καινοτόμων λύσεων προϊόντων για το Europewide. Χάρη στις θυγατρικές στη Γαλλία (WENKO France SARL), Ισπανία (WENKO Hispania S.L.), Ιταλία (WENKO Italia S.r.l.), ΗΠΑ (WENKO Inc.) ως καθώς και στην Κίνα (WENKO Pacific Ltd.), τα προϊόντα μας μπορούν να βρεθούν σε περισσότερες από 80 χώρες. Το περιεκτικό το χαρτοφυλάκιο προϊόντων μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα προσαρμοσμένα στις διάφορες ομάδες -στόχους από μία πηγή. Εδώ είναι σημαντικό για εμάς να διασφαλίσουμε τη βέλτιστη υποστήριξη των συνεργατών μας από τη δική μας WENKO ομάδα υπηρεσίας πεδίου. Μια εσωτερική Ομάδα Διαχείρισης Κατηγοριών αναπτύσσει προσανατολισμένη στην ομάδα-στόχο και υψηλού όγκου τοποθετήσεις με δευτερεύουσες τοποθετήσεις που προωθούν τις πωλήσεις και υποστήριξη PoS. Επιπλέον, περαιτέρω βραβεία προϊόντων και εταιρειών είναι απόδειξη της επιτυχίας μας και δύναμη καινοτομίας το 2020: • Το Metropolregion Rheinland e.V. μας απένειμε το βραβείο καινοτομίας "Rheinland Genial". • Για άλλη μια φορά, τιμήσαμε από το "Stifterverband" με την ποιοτική σφραγίδα "Καινοτόμος μέσω της έρευνας" - για τέταρτη συνεχόμενη φορά! • Η δική μας ανάπτυξη προϊόντων, το LED shower bar, έχει κερδίσει πολλά βραβεία. Βραβεύτηκε τόσο από το Plus X Award όσο και από το εμπορικό περιοδικό diy με το βραβείο αναγνώστη "Προϊόν της Χρονιάς". • Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση μαθητευόμενου: για παράδειγμα, όπως σχεδόν κάθε χρόνο, επίσης στο 2020, ένας από τους ειδικευόμενους ειδικούς μας για χονδρικό και διεθνές εμπόριο πέρασε με τους υψηλότερους βαθμούς και τιμήθηκε από το Βιομηχανικό και Εμπορικό Επιμελητήριο. • Ως οικογενειακή εταιρεία, οι κοινωνικές αξίες είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Αυτός είναι ο λόγος που συμμετέχουμε σε πολλά έργα που αφορούν ουσιαστικά την ευημερία των παιδιών στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.