Χρώμα
λευκό
Οφέλη:
  • 0.56 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη την χώρα για τις παραγγελίες άνω των 55 ευρώ.
5699
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Τελευταίες ώρες! Εφάρμοσε το BF40GR στο καλάθι για 40% επιπλέον έκπτωση σε αυτό το προϊόν!
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
140x200 cm (μήκος 200 εκ/πλάτος 140 εκ)
Βάρος:
1.6 Kg
Υλικό:
βαμβάκι, ίνες μπαμπού, γέμιση από μικροΐνες
Χρώμα:
λευκό
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο μέχρι τους 60 βαθμούς Κελσίου.
Vitapur Family
Οικογένεια Vitapur - Προσιτή ποιότητα Η μάρκα VitapurFamily περιλαμβάνει τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα που επιτρέπουν τον ποιοτικό ύπνο και πρωτίστως την κερδοφορία. Όταν αναπτύσσουμε νέα προϊόντα, ο πελάτης είναι στην πρώτη γραμμή: οι ανάγκες και οι επιθυμίες του. Βρίσκουμε πάντα την καλύτερη λύση για αυτό - την καλύτερη αναλογία μεταξύ υψηλής ποιότητας και προσιτής τιμής. Μόνο έτσι μπορούμε να φέρουμε ποιοτικό ύπνο και καλύτερη ζωή σε κάθε σπίτι.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.