• Εταιρεία: Hendi
  • Πωλήθηκε και παραδόθηκε από τον/την: VIVRE DECO
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 15 Ιουλίου έως 27 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.17 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
17 99
Περιγραφή
τελειώσει με ματ μαύρο επίστρωμα
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 23 εκ/πλάτος 15 εκ/ύψος 8 εκ
Βάρος:
0,230 Kg
Υλικό:
σύρμα, αντικολλητική επίστρωση
Χρώμα:
μαύρο
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Μπορεί να πλυθεί σε πλυντήριο πιάτων: όχι.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε φούρνο μικροκυμάτων: όχι
Hendi
Η Hendi Food Service Equipment είναι κατασκευαστής και διανομέας εξοπλισμού τροφοδοσίας εκτός τροφίμων, προϊόντων μπουφέ, μαγειρικών σκευών και επιτραπέζιων σκευών για τον κλάδο της εστίασης. Από την ίδρυσή μας το 1934, η Hendi αναπτύσσεται σταθερά και είναι πλέον μια διεθνής εταιρεία με έδρα την Ολλανδία, την Αυστρία, την Πολωνία και τη Ρουμανία. Επιπλέον, έχουμε δικούς μας εμπόρους σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, η Γαλλία και η Ιταλία. Η βασική μας δραστηριότητα στη Hendi είναι η ανάπτυξη, η παραγωγή, η πώληση και η διανομή μιας μεγάλης σειράς εξοπλισμού και αξεσουάρ εστίασης. Τα προϊόντα μας χαρακτηρίζονται από συνεχή καινοτομία και έμφαση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.