Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 01 Ιουνίου έως 08 Ιουνίου
Οφέλη:
  • 0.56 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
56 99 70 99 (-19%) ?
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Αριθμός λαμπτήρων: 1
LED: όχι
Βαθμός προστασίας: IP20
Πηγή ενέργειας: καλώδιο
Τύπος υποδοχής: Ε14
Μέγιστη ισχύς (W): 40
Ρυθμιζόμενο μήκος καλωδίου: όχι
Περιλαμβάνονται μπαταρίες: όχι
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση: όχι
Οι λαμπτήρες περιλαμβάνονται: όχι
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 17 εκ/πλάτος 22 εκ/ύψος 42 εκ
Βάρος:
0,900 Kg
Υλικό:
μέταλλο, πλαστικό
Χρώμα:
καφέ
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση
όχι
Μέγιστη ισχύς (W)
40
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Vitaluce
Όλοι οι λαμπτήρες και οι πολυέλαιοι που κυκλοφορούν με το σήμα Vitaluce είναι υπέροχα αποκλειστικά προϊόντα, τα οποία θα γίνουν μια εντυπωσιακή προφορά για κάθε εσωτερικό χώρο και θα είναι η απόδειξη της εξαιρετικής γεύσης των οικοδεσποτών. Η μεγάλη γκάμα των λαμπτήρων και των πολυέλαιων, των επιτραπέζιων και των επιτοίχιων λαμπτήρων, που παρουσιάζονται στις πολυάριθμες συλλογές, παρέχει την ευκαιρία να επιλέξετε το πιο κατάλληλο προϊόν, το οποίο θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό σας, θα εξυπηρετεί τους κατοίκους του σπιτιού για πολλά χρόνια και θα εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.