Οφέλη:
  • 1.85 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
185 99 211 35 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 60 εκ/πλάτος 45 εκ/ύψος 55 εκ
Βάρος:
19.0 Kg
Υλικό:
κόντρα πλακέ, MDF
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: ναι
  • Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης: ναι
Cersanit
Η CERSANIT είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία έχει από καιρό ηγετική θέση στους κατασκευαστές εξοπλισμού μπάνιου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εδώ περνάμε τόσο ταραχώδη πρωινά και ειδυλλιακά βράδια - γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να σχεδιάζεται το ιδανικό μπάνιο μας συνεκτικά και λειτουργικά. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχεδιασμό του - το χαρτοφυλάκιο CERSANIT περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις με μακροπρόθεσμη εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας. Τα προϊόντα CERSANIT συνδυάζουν μινιμαλισμό και κομψότητα με άνεση και πρακτικές λύσεις, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τον χώρο που πάντα ονειρευόμασταν, αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό για το στυλ και τις ανάγκες μας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.