• Απομένει 1 αντικείμενο
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 29 Ιουνίου έως 08 Ιουλίου
Οφέλη:
  • 0.78 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
78 99 81 99 (-3%) ?
  • -15% ΚΩΔΙΚΟΣ: EXTRA15GR Συνδέσου στο λογαριασμό σου για να λάβεις έκπτωση
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Ο ορθογώνιος νιπτήρας είναι εξοπλισμένος με μια τρύπα βρύσης και μια κεντρική οπή υπερχείλισης.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 60 εκ/πλάτος 45 εκ/ύψος 16.5 εκ
Βάρος:
14.0 Kg
Υλικό:
κεραμικό
Κατάλληλο για εξωτερική χρήση
όχι
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
  • Απαιτείται συναρμολόγηση: ναι
  • Περιλαμβάνονται οι οδηγίες συναρμολόγησης: ναι
Cersanit
Η CERSANIT είναι μια πολωνική μάρκα, η οποία έχει από καιρό ηγετική θέση στους κατασκευαστές εξοπλισμού μπάνιου. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι εδώ περνάμε τόσο ταραχώδη πρωινά και ειδυλλιακά βράδια - γι 'αυτό είναι τόσο σημαντικό να σχεδιάζεται το ιδανικό μπάνιο μας συνεκτικά και λειτουργικά. Ανεξάρτητα από το μέγεθος και το σχεδιασμό του - το χαρτοφυλάκιο CERSANIT περιλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις με μακροπρόθεσμη εγγύηση της υψηλότερης ποιότητας. Τα προϊόντα CERSANIT συνδυάζουν μινιμαλισμό και κομψότητα με άνεση και πρακτικές λύσεις, που μας επιτρέπουν να δημιουργήσουμε τον χώρο που πάντα ονειρευόμασταν, αποτελώντας τον ιδανικό συνδυασμό για το στυλ και τις ανάγκες μας.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.