Γυναικείο ρολόι χειρός Breckenridge

SKU: 1653351
Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 07 Ιουλίου έως 19 Ιουλίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Olanda.
Οφέλη:
  • 0.57 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
57 99 269 34 RRP ?
  • Αυτό το προϊόν επωφελείται από δωρεάν αποστολή με πληρωμή μέσω κάρτας
Περιγραφή
Μηχανισμός Quartz.
μπαταρία οξειδίου αργύρου.
Αναλογική οθόνη.
Aδιάβροχο: 3 ΑΤΜ.
Κούμπωμα με πόρπη κουμπί.
Προδιαγραφές
Title
Value
Διαστάσεις:
μήκος 20 εκ/πλάτος 3.4 εκ/ύψος 1 εκ
Βάρος:
0,150 Kg
Υλικό:
κράμα κάσα, ανοξείδωτο ατσάλι μπρασελέ
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
Εγγύηση: 1 έτος κατασκευαστή.
Sophie & Freda
"Θυμάσε όταν ..." Τα ρολόγια SOPHIE & FREDA είναι ποιοτικά κατασκευασμένα χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας κινήσεις ρολογιών με ενσωματωμένο υποαλλεργικό στερεό ανοξείδωτο ατσάλι. Φτιάξτε Αναμνήσεις. Το SOPHIE & FREDA σηκώνει ένα ποτήρι κρασί στη φιλία για όλη τη ζωή, τιμώντας όλες εκείνες τις στιγμές "Θυμάσε όταν ..." που μοιράστηκαν μεταξύ των καλύτερων φίλων. Ο δεσμός της φιλίας. Από τις ώρες που περνούσα να κουβεντιάζω τη νύχτα μέχρι τις παρηγορητικές αγκαλιές όταν αντιμετωπίζουμε την καρδιά, η φιλία μεταξύ δύο γυναικών είναι ιερή και πλούσια σε ιστορία. Το τέλειο δώρο. Χαρισμένα ως αναμνηστικά, τα ρολόγια SOPHIE & FREDA σας υπενθυμίζουν ότι όπου κι αν βρίσκεστε, θα έχετε πάντα τον καλύτερο σας φίλο.

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.