Μέγεθος
  • Γρήγορη παράδοση
Οφέλη:
  • 0.2 πόντοι Vivre i
  • Δωρεάν παράδοση σε όλη τη χώρα για προπληρωμένες παραγγελίες άνω των 55 ευρώ .
20 99 24 46 RRP ?
Μη διαθεσιμο στοκ
Προδιαγραφές
Title
Value
Μέγεθος:
D90 (διάμετρος 90 εκ)
Βάρος:
2.0 Kg
Υλικό:
γιούτα
Χρώμα:
μαύρο
Μέγεθος χαλιών (cm)
90x90
Κριτικές
5.00
1 Κριτικές
5 Αστέρια (1)
4 Αστέρια (0)
3 Αστέρια (0)
2 Αστέρια (0)
1 Αστέρι (0)
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Οδηγίες
όχι πλύσιμο.
όχι στέγνωμα με μηχανή.
όχι σιδέρωμα.
douceur d'intérieur
Δημιουργήθηκε το 1994 στη Γαλλία, το ταξίδι του Douceur d’Intérieur ήταν απολαυστικό, το πάθος μας για την υφασμάτινη κατοικία θα μας φέρει σε ακόμη περισσότερες περιπέτειες. Από κλινοσκεπάσματα έως κουρτίνες, κουρτίνες, μαξιλάρια, ρούχα με αξεσουάρ κουζίνας και μπάνιου, οι δημιουργίες μας ντύνουν κάθε σαλόνι, για μια μοναδική ατμόσφαιρα που σας ταιριάζει. Σύγχρονες και αποκλειστικές, οι συλλογές μας συγκεντρώνονται για να σας οδηγήσουν πέρα από το πιο όμορφο περιβάλλον. Αφήστε τον εαυτό σας να εμπνευστεί!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.