Παράδοση:
  • Περίοδος παράδοσης: από 07 Φεβρουαρίου έως 17 Φεβρουαρίου
  • Το προϊόν θα παραδοθεί από Polonia.
Οφέλη:
  • 0.66 πόντοι Vivre i
  • Επιστροφή χωρίς επιβάρυνση εντός 14 ημερών
  • Δωρεάν αποστολή σε όλη τη χώρα για παραγγελίες που πληρώνονται προκαταβολικά πάνω από 55 ευρώ.
6699 106.24 RRP ?
Περιγραφή
Χάρη στις ελαστικές ίνες, το κάλυμμα επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση μετά τη χρήση. Χάρη στις ειδικές συρραφές, η πλήρωση δεν χωρίζεται στα στρώματα. Τα μικρά βήματα στο πάπλωμα διατηρούν τη γέμιση μαζί, έτσι δεν κυλάει από τη μία πλευρά, που εξασφαλίζει άνετο ύπνο. Οι συρραφές αναγκάζουν επίσης το πάπλωμα να προσαρμοστεί καλύτερα στο σώμα.πρότυπο oeko-tex 100.
Προδιαγραφές
Title
Value
Βάρος:
2.7 Kg
Υλικό:
100% μικροΐνες, Γέμιση υλικού: θερμικά στριμμένες ίνες πολυεστέρα με επίστρωση σιλικόνης, 200 g/m2
Χρώμα:
λευκό
Σετ:
1 κάλυμμα 155x 220 cm
1 μαξιλάρι 80x80 cm
Έγγραφα
Εγγυημένη ποιότητα
Εγγυόμαστε ότι αυτό το προϊόν είναι αυθεντικό και η εταιρεία Vivre είναι εξουσιοδοτημένη να εμπορευματοποιήσει αυτό το προϊόν.
Αυτό το προϊόν μπορεί να επιστραφεί δωρεάν σε 14 ημέρες από την παραλαβή του δέματος
Οδηγίες
Πλύσιμο στο πλυντήριο έως 95 βαθμούς Κελσίου.
DecoKing
Η DecoKing είναι μια μάρκα που δημιουργήθηκε ειδικά για τους γνώστες των κομψών και εξαιρετικών εσωτερικών διατάξεων. Ο κομψός και μινιμαλιστικός σχεδιασμός και τα προσεκτικά επιλεγμένα υλικά καθορίζουν την κορυφαία κατηγορία προϊόντων DecoKing. Ο συνδυασμός των τελευταίων τάσεων με ένα ευρύ φάσμα σχεδίων και χρωμάτων είναι ο ορισμός της διαχρονικότητας. Δημιουργήστε το δικό σας υποκατάστατο της πολυτέλειας!

Σύμφωνα με τον Νέο Κανονισμό της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με την προστασία Προσωπικών Δεδομένων (GDPR), σε παρακαλούμε να δώσεις την έγκριση σου για την χρήση αρχείων τύπου cookie για τους παρακάτω σκοπούς: τη σωστή λειτουργία της πλατφόρμας Vivre, τη μέτρηση της χρήσης της πλατφόρμας Vivre, προχωρημένες λειτουργίες όπως προτάσεις προϊόντων και άλλα είδη λειτουργιών που να μας επιτρέπουν να σου δείξουμε τις καταλληλότερες προσφορές μέσω διάφορων καναλιών marketing.